Communicatie Compagnie

Wat doen wij

Interim HRD diensten

Heb je tijdelijk extra capaciteit nodig op het gebied van Learning & Development? Wij kunnen je ondersteunen als een collega met verlof gaat, uitvalt door ziekte, of wanneer je hulp nodig hebt in drukke tijden of wanneer je meer grip wilt op een project. Tijdelijke professionele HRD ondersteuning kan al vanaf één dagdeel (vier uur) per week.

 • Advisering bij (strategisch) opleiden
  Om tot een strategisch opleidingsbeleid te komen, maken we samen met jou de concrete koppeling tussen de strategische doelen en de opleidingsbehoefte voor management en medewerkers.

 • De organisatie van leren & ontwikkelen
  Hoe enthousiasmeer je jouw medewerkers om continu te investeren in hun ontwikkeling? Waar het in de kern bij leren & ontwikkelen om draait is het geven van de juiste mogelijkheden, het bieden van ondersteuning en de bereidheid om te investeren. Niet alleen bij medewerkers, maar ook bij managers.

 • Management development
  Eén van de succesfactoren van een MD-programma, naast een gedegen voorbereiding, is een evenwichtige balans in het programma tussen de belangen van de organisatie en de individuele belangen. Zo blijft de betrokkenheid van medewerkers hoog en heeft het traject een positief effect op de bedrijfscultuur.

 • Boeien en binden van medewerkers:
  Talentvolle medewerkers aantrekken, boeien en behouden is voor iedere organisatie een uitdaging. Wij helpen jouw organisatie bij een succesvol onboardingsprogramma, of het implementeren van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid.

 • Het opzetten en inrichten van een huisacademie
  Een huisacademie gaat verder dan het aanbieden van trainingen en workshops. Een huisacademie is een plek waar alle ontwikkelmogelijkheden van jouw organisatie samen komen. Wij helpen je om professionalisering van je medewerkers vorm te geven en effectief te organiseren.

 • Het (inhoudelijk) organiseren van leerdagen en events
  Iedereen heeft ze; studiedagen. Alle medewerkers duiken samen in een onderwerp waar de organisatie mee bezig is. Hoe haal je alles uit zo’n dag en kun je daarna weer geïnspireerd aan de slag? Wij organiseren, uiteraard in overleg, jouw studie-leerdag.

Opleidingsprogramma’s en Leerlijnen

Het bouwen van effectieve opleidingsprogramma’s en leerlijnen op maat vraagt vakmanschap en tijd. Wil je nieuwe opleidingsprogramma’s ontwikkelen, maar heb je hier momenteel zelf de bezetting niet voor. Wij ontwikkelen op projectbasis opleidingsprogramma’s en leerlijnen die werken binnen jouw organisatie

 • Het opstellen van blended leerprogramma’s

  Eerlijk is eerlijk. Zowel klassieke als online trainingen hebben voor- en nadelen. Bij het opstellen van blended leerprogramma’s streven we ernaar het beste van beide werelden te combineren. Samen bieden zij een aantrekkelijk leerprogramma. Hoe je dat doet? Dat leggen we je graag uit.

 • Het ontwikkelen van unieke e-learnings en online trainingen
  Het maken van een e-learning of online training neemt je veel werk uit handen. Wij ontwikkelen en bouwen unieke e-trainingen. Onze e-training ‘Gedragscode’ die wij in opdracht maakten in het kader van integriteitsbeleid scoorde gemiddeld een 9.

Een reactie van een van de deelnemers:

“Een sterke training, die je dwingt om naar je eigen handelen en standpunten te kijken. Heldere casussen. De training vraagt even tijd, maar het onderwerp is de investering waard.”

Maatwerktrainingen en – workshops & coaching

Communicatie Compagnie verzorgt maatwerktrainingen en korte workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Elke leervraag is anders en daarom zijn onze trajecten ook telkens afgestemd op jouw leervraag. Niets komt van de plank of is min of meer hetzelfde. Hoe haal je het optimale uit jouw medewerkers? De trainings- en coachingsoplossingen van Communicatie Compagnie bieden maatwerkoplossingen. Wij hanteren een pragmatische aanpak, passend binnen de doelen van jouw organisatie. Ben je geïnteresseerd in onze trainingen of coachingstrajecten? Neem contact met ons op